Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni v prvním zápase vybojovali remízu

15. 11. 2013

Ve středu 13.listopadu začal pro Delony nový ročník Harcovky. Deloni, tentokráte bez řady opor (z nejrůznějších důvodů chyběli Bláža, Déra, Díma, Babka a Neťas) nastoupili proti dobře známému soupeři s názvem Boobs & Nipples. Naopak jsme představili jednu florbalovou Superstar světového kalibru. Do naší sestavy, se po roztaženém červeném koberci a za zvuku fanfár, vrátil po 6letech velký pán Honza Zelený.

 

1394584-img-prsa-kozy-sopot.jpgV samotném zápase začali výrazně více z ostra soupeři, kteří se také zaslouženě dostali do vedení. To si bez větších problémů udrželi až do konce první půle,neboť Deloni se ke střelám téměř nedostávali.

 

Druhá půlka začala z našeho pohledu úplně jinak ,ale dvě obrovské šance, které měli Bogy s Hanym zůstaly po hříchu nevyužity a tak po důrazu před naší kasou trestal soupeř (0:2). Deloni ve své snaze o zkorigování výsledku nepolevovali, naopak Boobsáci hrozili z brejků,které se jim naskýtaly. Po jednom z nich nás ve hře udržel parádním zákrokem Alda keeper.

 

Když už se zdálo,že utkání spěje k výhře Boobsů, nastartoval Fuft dobrou přihrávkou do samostatného úniku Pádla, který rychlou kličkou do bekhendu překonal, jinak výborně chytajícího brankáře soupeře, a upravil tak na 1:2. Tou dobou zbývala do konce zápasu ještě zhruba minuta a půl a tak si Deloní torzo vzalo čas na poradu. Po ní jsme sehráli pěkně závěrečný nápor, když po dobré Zelího příhře skóroval Hany a určil tak konečný resultát matche na 2:2. Další střetnutí je v plánu zhruba za měsíc a to ve středu 18.12. Po matchi bude následovat obvyklá Vánoční besídka, tak na další den hoďte v práci raději Áčko.

1394584-img-prsa-kozy-sopot.jpg