Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni první 1/4finále prohráli 2:3 (1:3)

25. 4. 2013

2059028-vysokoskolske-koleje-harcov.jpg

Deloni v prvím čtvrtfinálovém zápase prohráli po špatném výkonu (především v první půli) s týmem Squadra Harcova 2:3. K začátku zápasu se dostavila kompletní delonská smetánka až na jejího ústředního darebáka Derkiho, který prostě nemohl.

 

Již před zápasem jsme se upozorňovali, že musíme začít lépe, než předchozí matche v play off, ale bohužel ani tentokrát se to nepodařilo. Hned při druhém střídání zůstal před brankou neobsazený hráč soupeře a trefil neomylně (0:1). Deloni se ani poté nezlepšili a tak soupeř trestal podruhé, když střelou z půlky přidal další branku (0:2). Teprve poté Deloni trochu přidali a přineslo to ovoce. Pádlo přihrávkou před branku našel přesně Bogyho čepel, který cílil neomylně (1:2). Hned v následujícím střídání jsme mohli vyrovnat, ale Neťas mířil jen do tyče. V tomto případě následně platilo staré otřepané nedáš, dostaneš – soupeř rozehrával standartku z rohu a nedůsledné bránění před brankou znamenalo další zářez v naší síti (1:3). Tímto výsledkem skončila i první půle.

 

Do druhého poločasu jakoby nastoupili úplně jiní Deloni. Branku soupeře jsme odstřelovali a zanedlouho to přineslo i kontaktní gól. Po domluveném signálu se standartky kolem brankoviště Pádlo oběhl branku, Dímis mu míček přihrál přesně na čepel a Pádlo trefil přesně nad rameno přemísťujícího se brankáře (2:3). I v následujících minutách měli Deloni několik šancí,ale vyrovnávací branka ne a ne přijít. Soupeř v druhé půli jakoby nevěděl co hrát, do útoku hrozil jen z ojedinělých brejků, ale bránil spolehlivě.

 

Tlak Delonů vygradoval při hře bez brankáře, když jsme v poslední půl minutě měli tři ohromné šance,ale Fanda a ani Bláža míčky z dobrých střeleckých pozic do branky nedopravili. (Holt Marťo je potřeba trefit zařízení)

 

Odvetu sehrajeme netradičně v pondělí 29.4. od 21:20. Pokud budeme chtít postoupit, a to jakože budeme, musíme vyhrát nejenom v samotném zápase, ale také zvládnout následující penaltový rozstřel. Tak třeba se mají naši věrní fanoušci na co těšit…