Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deloni opět rozdávali radost a porazili Alzheimery 8:1 (4:1)

1. 11. 2012

 

tak už je to tady, nová sezona „krupič ligy“ odstartovala i pro harcovské rabiáty Delony. Na první střetnutí jsme se sešli doslova v bídném počtu 6lidí včetně brankáře, tudíž jsme si krásně střihli celej match bez střídání. Krom Aldy keepera, dost překvapivě (i když bez bot, hokejky a trička) dorazil maďarský maršál a otec od rodiny David Derka, dále pak nejstarší hráč florbalu vůbec Babka a také Hany, Pádlo a Blažej.

Samotné ualze.giftkání nabídlo match souputníků, kteří sdílejí stejnou základnu, a to harcovskou, všemi oblíbenou, putiku u Hrocha. Deloni bavili překvapivě dobře zaplněné ochozy množstvím hezkých kombinací na jeden dotek, které často zakončovali tzv. až do kuchyně, ale nutno dodat, že velmi sympaticky bojující tým Alzhemerů nevypustil jediný souboj, neboť bylo potřeba udělat si pořádnou žízeň. Na konci střetnutí svítil na ukazateli výsledek 8:1 a tak se všichni zúčastnění mohli polehounku přesunout na základnu do Hrocha a následně i do baru na kopečku.

Speciální poděkování opět směřuje k našim fanouškům, mezi kterými, kromě tradičních opor, překvapivě nechyběl ani všemi mastmi mazaný pumpař z Harrachova alias Sakaláč.

 

Další utkání Deloni sehrají 28.11. proti týmu FBC Natočíme Porno.