Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reporty zápasů

Příspěvky

Závěrečný zápas opět vítězně

25. 3. 2011

| Rubrika: Reporty zápasů

Předposlední březnovou středu se Deloni sešli v dosti okleštěné sestavě k poslednímu matchi Obrazekve skupině.

 

Deloni přejeli i Tatranky

9. 3. 2011

| Rubrika: Reporty zápasů

  První březnovou středu se nekompletní smečka Démonů sešla k dalšímu matchi harcovské Obrazekligy. Poprvé mezi nás dorazila legenda z největších a to sám velký Sakaláč - Pumpař.
 

Deloni vs Jakš Takš 7:1 (3:0)

28. 1. 2011

| Rubrika: Reporty zápasů

Deloni i ve svém dalším zápase zvítězili, tentokráte poměrně jasným výsledkem 7:1. K zápasu se na delonské straně nedostavil Bogy, který měl fotbalové střetnutí a již tradičně Pětimetr s Pumpařem, kteří měli nějaké mimoflorbalové aktivity a tak se jim rundy pomalu ale jistě načítají.
 

Deloni porazili Black Horses

13. 1. 2011

| Rubrika: Reporty zápasů


Obrazek Ve středu 12. 1. 2011 se na Harcově odehrálo dlouho očekávané derby mezi týmem Delonů a Black Horses. Za Delony hrají totiž Déra s Dímou a v dresu soupeřů nastoupila hned čtveřice jejich současných nebo dřívějších spoluhráčů. Delonům z nejrůznějších důvodů chyběla čtveřice opor (Sakaláč, Pětimetr, Babka a Džáva).

 

Deloni vs Los Zewlos 6:0 (3:0)

7. 12. 2010

| Rubrika: Reporty zápasů

První prosincovou středu se delonní smečka opět sešla na harcovském kolbišti, aby poměřila síly proti dalšímu týmu ze skupiny C, kterým byli Los Zewlos. Těsně před matchem se díky sněhové kalamitě musel omluvit brankář Alda a stejně tak i obránce Džavor se šutérem Sakaláčem, který zřejmě opět střežil pumpu. Chyběl také srdcař Pětimetr, který je na pracovní, ale samozřejmě i sportovní stáži v zahraničí
 

I druhý zápas za tři body

9. 11. 2010

| Rubrika: Reporty zápasů

Ke druhému zápasu se Deloni již sešli ve větším počtu posíleni o nového člena našeho týmu Neťase, který jde v našich šlépějích a studuje obor hodný Delonům (tedy SPMG).
 

Úvodní duel Deloni zvládli

9. 11. 2010

| Rubrika: Reporty zápasů

První match letošní florbalové ligy čekal Delony hned první hrací den. Z nejrůznějších důvodů nastoupili letos do sezony oslabeni o několik opor.